Johanssons Krog Meny
-
-
K Förrätt och soppa
-
1. Vårrulle
38:-
-
2. Kycklingsoppa
38:-
-
3. Tre ingrediensers soppa
43:-
-
4. Pekingsoppa
50:-
stark.
-
K Kyckling
-
8. Stekt kycklingfilé
79:-
i skivor med curry.
-
9. Stekt kycklingfilé
85:-
i skivor med grönsaker och cashewnötter.
-
10. Stekt kycklingfilé
79:-
i skivor med grönsaker.
-
11. Stekt kycklingfilé
79:-
i skivor med bambuskott.
-
12. Stekt kycklingfilé
79:-
med ananas.
-
13. Friterad kycklingfilé
85:-
med seperat curry-/sötsur-/champinjon-/starksås.
-
13B. Stekt kycklingfilé
85:-
med champinjoner.
-
K Fisk och Skaldjur
-
22. Friterade räkor
90:-
med seperat sötsur-/curry- eller sweetchillisås.
-
23. Stekta jätteräkor
99:-
med grönsaker.
-
24. Stekta jätteräkor
105:-
med grönsaker & cashewnötter.
-
25. Stekta jätteräkor
99:-
med grönsaker och vitlökssås.
-
26. Stekta jätteräkor
99:-
i currysås.
-
27. Friterad rödtungsfilé
90:-
med seperat valfri sås.
-
28. Stekt bläckfisk
80:-
med grönsaker.
-
29. Friterad bläckfisk
80:-
med valfri seperat sås.
-
K Stekt ris och Spaghetti
-
36. Stekt ris
75:-
med kyckling.
-
37. Stekt ris
75:-
med räkor.
-
38. Stekt ris
75:-
med biff.
-
40. Stekt ris
82:-
med räkor, biff och kyckling
-
41. Stekt spaghetti
75:-
med biff.
-
42. Stekt spaghetti
75:-
med räkor.
-
43. Stekt spaghetti
75:-
med kyckling.
-
44. Stekt spaghetti
82:-
med kyckling, räkor och biff.
-
K Indonesiska rätter
-
47. Nasi Goreng
82:-
stekt ris med ägg, skinka, kyckling, räkor och curry.
-
48. Salay Ayam
82:-
kycklingspett med jordnötssås/currysås
-
50. Salay Babi
85:-
fläskspett med jordnötssås
-
51. Dagging Sambal
85:-
skivad biff med stark chilisås.
-
52. Dayam Sambal
85:-
skivad kyckling med stark chilisås.
-
53. Udang Sambal
105:-
jätteräkor med stark chilisås.
-
K Kinesiska specialiteter
-
B1. General Tsao’s kyckling
95:-
friterad marinerad kyckling med välsmakande special sötsur stark sås.
-
B2. General Tsao’s kyckling
99:-
friterad marinerad kyckling med cashewnötter.
-
B3. General Tsao’s fläskkött
95:-
friterad marinerad fläskkött med välsmakande special sötsur stark sås.
-
B4. General Tsao’s räkor
105:-
friterade marinerade jätteräkor med välsmakande special sötsur stark sås.
-
B5. General Tsao’s bläckfisk
92:-
friterad marinerad bläckfisk med välsmakande special sötsur stark sås.
-
B6. Sesam Kyckling
95:-
friterad marinerad kycklingfilé med sesamfrö och
välsmakande special sötsur stark sås. -
B7. Sesam Biff
95:-
friterad marinerad biff med sesamfrö och välsmakande special sötsur stark sås.
-
B8. Friterad biff
85:-
friterad biff med separat sötsur, curry, sweetchilisås.
-
B9. Bami Goreng
85:-
Stekt italiensk spaghetti med biff, kyckling, räkor med curry smak.
-
K Husets Special
-
A3. Pocherad rödtungsfilé
119:-
med smör, champinjoner, lök, pepparrot och duchessepotatis.
-
A4. Fläskfilé africana
115:-
med knaperstekt bacon, jordnötter, banan, ris och currysås.
-
A5. Fläskschnitzel
115:-
på wienervis med ärtor, citron, kapris och ansjovisfilé.
-
A6. Plankstek
149:-
oxfilé som bankas lätt och halstras, lägges på ekplanka med duchesspotatis, bearnaise- och pepparsås.
-
A7. Pepparstek
139:-
med grönpepparsås.
-
A8. Entrecôte
129:-
med bearnaisesås och persilje- eller vitlökssmör.
-
A9. Filét Mignon
139:-
med smörstekta champinjoner och Black & White sås.
-
A22. Gräddstuvad oxfilé
118:-
gräddstuvad oxfilé med bacon, lök och färska champinjoner.
-
A23. Gräddstuvad fläskfilé
105:-
gräddstuvad fläskfilé med bacon, lök och färska champinjoner.
-
A24. Gräddstuvad kycklingfilé
99:-
gräddstuvad kycklingfilé med bacon, lök och
färska champinjoner. -
C1. Husets fiskfilé
119:-
ägg panerad rödtungsfilé med skagenröra på ekplanka
med duchesspotatis. -
C2. Husets oxfilé
149:-
oxfilé med hackade kantareller, vitlök, och bearnaisesås.
-
C3. Xi Chuan Chop Seuy
129:-
jätteräkor, kyckling, biff och grönsaker.
-
-
-
K Anka
-
5. Brässerad Anka
105:-
med sojasås.
-
6. Friterad Anka
105:-
med ananas.
-
7. Friterad Anka
105:-
med seperat valfri sås (sötsur/curry/sweetchillisås).
-
K Biff
-
14. Stekt biff
80:-
i strimlor med grönsaker.
-
15. Stekt biff
85:-
i strimlor med paprika.
-
16. Stekt biff
85:-
i strimlor med tomater.
-
17. Stekt biff
80:-
med bambuskott.
-
18. Stekt biff
80:-
i strimlor med currysås
-
19. Stekt biff
80:-
i strimlor med lök.
-
20. Stekt biff
80:-
med purjolök.
-
21. Stekt biff
80:-
i strimlor med champinjoner.
-
K Fläskkött
-
30. Chop suey deluxe
80:-
bläckfisk, jätteräkor, kyckling, skinka och grönsaker.
-
31. Stekt fläskkött
79:-
i skivor med currysås.
-
32. Stekt fläskkött
80:-
med champinjoner.
-
33. Stekt fläskkött
79:-
i skivor med grönsaker.
-
35. Stekt fläskkött
79:-
i skivor med bambuskott.
-
K Övrigt
-
45. Stekta blandade grönsaker
75:-
med cashewnötter.
-
46. Kinesisk omelett
75:-
med räkor, kyckling, skinka och grönsaker.
-
K Kocken rekommenderar
-
54. Stekt biff i strimlor
95:-
bara kött.
-
55. Stekt biff i strimlor
85:-
med satayasås (stark).
-
56. Stekt biff
85:-
med grönsaker i ostronsås.
-
57. Stekt biff
85:-
i strimlor med grönsaker och vitlökssås (stark).
-
58. Stekt biff
85:-
med vitlökskryddad soyabönssås.
-
59. Stekt kycklingfilé
85:-
i skivor med stark soyabönssås (stark).
-
60. Tre små rätter
99:-
stekt biff med bambuskott, friterade räkor och kyckling(valfri sås).
-
61. Stekta räkor
99:-
med soyabönssås (stark).
-
62. Stekta räkor
105:-
med räkor & vitlökssås (stark).
-
63. Stekt kycklingfilé
85:-
i skivor med satayasås (stark).
-
64. Stekt bläckfisk
85:-
med soyabönssås (stark).
-
65. Stekt bläckfisk
85:-
med grönsaker och vitlökssås (stark).
-
66. Friterade jätteräkor
99:-
med seperat sötsur-/curry-/champinjon-/vitlök eller starksås.
-
67. Stekt kycklingfilé
85:-
i szechuansås (stark).
-
68. Stekt biff
85:-
i strimlor med szechuansås (stark).
-
69. Stekt fläskkött
85:-
i skivor med szechuansås (stark).
-
70. Stekt kyckling med Jätteräkor
85:-
stark.
-
70B. Stekt kycklingfilé
85:-
i skivor med grönsaker och jordnötssås.
-
R1. Tre små rätter
139:-
friterade jätteräkor med curry-/sötsur el. sötstarksås, krispig anka med sötstarksås, oxfilé i skivor med szechuansås (stark).
-
R2. Tre små rätter
139:-
friterade jätteräkor med curry-/sötsur el. sötstarksås, grillad kycklingspett med jordnötsås, vitlöksmarinerad oxfilé med peppar.
-
R3. Wokad Oxfilé
129:-
i skivor med färska grönsaker och pepparsås.
-
R4. Wokad Oxfilé
129:-
i skivor med färska grönsaker och szechuansås (stark).
-
R5. Wokad Fläskfilé
109:-
i skivor med färksa grönsaker och szechuansås (stark).
-
R6. Wokade Jätteräkor
109:-
med färska grönsaker i szechuansås (stark).
-
R7. Wokad Kycklingfilé
95:-
med färsk ingefära och grönsaker.
-
R8. Krispig Anka
119:-
med sötstarksås och stekta grönsaker.
-
R9. Wokad Oxfilé
129:-
i skivor med grönsaker och jordnötssås
-
R10. Wokad Fläskfilé
119:-
i skivor med grönsaker och jordnötssås.
-
K Thai Specialiteter
-
T1. Vitlöksmarinerad kycklingfilé
95:-
med peppar.
-
T2. Vitlöksmarinerad oxfilé
129:-
med peppar.
-
T3. Vegetarisk wokade grönsaker
80:-
mix i thai stil.
-
T4. Wokad oxfilé
92:-
med limeblad, chili, vitlök, sötbasilika och färska grönsaker.
-
T5. Wokad kycklingfilé
92:-
med vitlök, chili, sötbasilika och färska grönsaker.
-
T6. Wokad jätteräkor
109:-
med stark basilika och färska grönsaker.
-
T7. Wokad oxfilé
129:-
med stark basilika och färska grönsaker.
-
T8. Wokad kycklingfilé
92:-
med stark basilika och färska grönsaker.
-
T9. Wokad fläskfilé
105:-
med thailändsk panang curry mix.
-
T10. Wokad kycklingfilé
92:-
med thailändsk panang curry mix.
-
T11. Wokad oxfilé
129:-
med thailändsk panang curry mix.
-
T12. Wokad jätteräkor
115:-
med thailändsk panang curry mix.
-
T13. Wokad kycklingfilé
92:-
med thailändsk röd curry mix.
-
T14. Wokad fläskfilé
115:-
med thailändsk röd curry mix.
-
T15. Wokad oxfilé
129:-
med thailändsk röd curry mix.
-
T16. Wokad jätteräkor
115:-
med thailändsk röd curry mix.
-
K Dessert
-
71. Friterad Banan med Glass
38:-
-
72. Friterad Banan
35:-
-
73. Friterad Ananas med Glass
38:-
-
74. Friterad Ananas
38:-
-
75. Glass
35:-
-